Изследователи са открили пирамиди в Антарктида

piramidiЕкип от осем изследователи от САЩ и Европа са открили три пирамиди в Антарктида. Две от тях са разположени  на 16 км от брега, а третата е на брега. В интернет мнозина се позовават на новинарския сайт Scienceray.com за изненадващото съобщение.

Твърди се, че екип от осем изследователи от САЩ и Европа  са открили три пирамиди в Антарктида. Две от тях са разположени на 16 км от брега, а третата е на брега. Учените твърдят, че съоръженията са с изкуствен произход. И ако е така, това, което излиза е, че скоро ще трябва да се пренапише историята на Земята. В края на краищата, такива пирамиди е могла да изгради преди  милиони години някоя древна цивилизация – когато на континента е било топло и е имало зеленина. Там периодично се намират фосили на динозаври и други древни животни.

Осъзнавайки сензационността на това откритие, учените крият снимките на пирамидите. В мрежата се появи само тази, която е на брега. И кратко видео.

Може би тези конструкции са от  експедиции на  Третия райх? Известно е, че през 1939 г. нацистите в Антарктида са търсили нещо – или следи от извънземни, или останки от  древна високоразвита цивилизация.

инфо: http://30dumi.eu

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.