Какъв портфейл да изберете?

Australian_banknotes_in_walletОт изключително значение е какъв портфейл имате и как съхранявате в него парите си. Ако изпитвате липса на средства – купете си нов! Не съжалявайте за парите, похарчени за него – скоро те ще ви се върнат многократно!

Цветовете, които трябва да изберете са зелено и всичките му отенъци, жълто и всичките му отенъци (включително оранжево), бежово, златисто, черно и червено. Съхранявайте банкнотите на определеното за това място, монетите – или в отделението за тях, или в отделна кесийка. В никакъв случай не дръжте личните си документи, кредитни и дебитни карти при парите. Освен това сложете в някое от по-скритите отделения банкнота, която никога да не харчите. Скоро ще усетите, че портфейлът ви е достатъчно пълен!

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.