Призраци запечатани на снимки (галерия)

Повечето от тези снимки си имат история, още по-призрачна от снимките. Разгледайте ги в галерията:

я1Две приятелки са помолили случаен минувач да ги снима с телефон. Със сигурност не са очаквали, че на снимката ще има 3-ти „човек“.

я2Тази снимка е направена в Оук Гроув, Кентъки, а историите около нея са различни. Една от тях е за войник, който убил семейството си, а душата на жена му останала да броди по тези места.

я3Тази снимка е направена на гробището в Тенеси от турист. В горният десен ъгъл се вижда странна фигура.

я4По време на инцидент на кораба Уотъртаун през 1924 година, загинали моряците Джеймс Кортни и Майкъл Мийхан. На следващия ден екипажът на кораба видял лицата им във вълните и дори успели да ги заснемат.

я5Жената направила тази снимка твърди, че в този момент телевизорът не е бил пуснат, а отражението е на починалият и съпруг. Освен това ликът му бил от времето, когато бил млад.

я6Актьорът Тери Клантън бил фен на „дивия запад“ и мечтата му била да се снима на място, на което се е състояла известна престрелка. На снимката зад него се вижда фигура на мъж с шапка.

я7Тази снимка е направена от мъж, който снимал жена си и детето си, когато се преместили в новият си дом. Когато проявили снимката забелязали отражение на възрастна жена и булдог зад стъклото на вратата.

я8Баща заснел дъщеричката си докато играе, но за всеобща изненада на снимката се появил още някой – призрачно пълзящо същество.

я9Няма информация къде и от кого е заснета тази снимка. Фактите обаче са ясни – снимката е доста стара и на заден план определено има нещо или някого!

я10Тази снимка е напревена в Тексас от жена, която е била там на почивка. На нея се вижда призрачно дете или нисък човек, облечен с тъмен елек и бяла риза.

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Paraskeva Kalescheva 10 години ago
  2. Paraskeva Kalescheva 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.