Имало ли е ядрена война в древността?

ядрен

Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най- големият за последните 5 години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени.

Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война! По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена…

Най- дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по- точно на земните пластове в него, е били изчислено времето на грандиозната катастрофа. Учените успели да определят и силата на ядреният взрив: повече от 500 хиляди тротилов еквивалент. За сравнение бомбардировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона!

Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоростта на въртене на Земята около оста си! В резултат от ядрената експлозия, водата в световният океян е започнала движение и се е получило нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарало Земята да се върти по- бързо.

През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на Земният ден преди ядрената война.

Между другото в генетичната памет на съвременният човек още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговият организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа.

Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмеи за „голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. В световно известната „Махабхарата” достатъчно подробно се разказва как са се спасили от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от „унищожителния огън”.

Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и Южна Америка.

Предназначението на тези катакомби става видно даже за тези, които не са специалисти.

Едно от неминуемите последствия от ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивният мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека, в резултат на което радикално се променя неговият облик.

Нашите древни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалният взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки)и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет.

Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а други били изтребени от съперниците нахлуващи на тяхна територия.

Учените смятат, че древните хора са имали трето око, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека.

Най- типичните представители на облъчването с радиация били циклопите и монголоидите – в крайна сметка именно те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най – разпространена от всички човешки раси на Земята.

Morkadis

Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно и в момента продължава. И така, преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвремените хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не обяснява кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стратира през есента…

Вижте още: 

Загадката на Хълма на мъртъвците


инфо: http://www.fenomenibg.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

6 коментара
  1. Вен 10 години ago
  2. SS 10 години ago
    • Хайнрих Химлер 1 година ago
  3. nikelkar 10 години ago
  4. Антония 8 години ago
  5. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.