Странно същество се появи на семейна снимка (видео)

 зДжо Мартинес и неговата съпруга изненадващо откриха изображение на демонично същество на своя семейна снимка от годишнината си преди осем години.

 Всичко започва, когато Мартинесови решават отново да разгледат сватбения си албум, който не са отваряли от много години, за да си припомнят отново хубавите спомени. Когато обаче стигат до една конкретна снимка в албума, вниманието им е привлечено от нещо наистина ужасяващо, което зловещо наднича зад лявото рамо на усмихнатия Джо – демон, преобразен в образа на куче.

Потресеното семейство незабавно отнася снимката на специалист, който заявява, че до този момент никога не е виждал нещо толкова странно и откачено. Той внимателно оглежда направения фотос, като в крайна сметка стига до извода, че няма следи, които да свидетелстват за някакъв монтаж или пък друг вид манипулация на изображението.

След преживения ужас Джо Мартинес изненадващо става силно религиозен и започва всяка вечер да ходи на църква, за да се моли семейството му и той самият да бъдат защитени от Бог.

“Не мога да разбера защо това същество ни се яви, но съм убеден, че трябва да се променя бързо, защото не искам злото да управлява живота ми или пък да застрашава семейството ми”, разказва Джо.

инфо: http://www.chudesa.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.