Тайни общества: Кои са истинските владетели на света

нов световен ред

Ако си мислите, че уж избраните демократично от народа президенти, премиери и министри управляват света, грешите. Седем тайни общества контролират целия свят и взимат решения за живота на милиарди човешки души всеки ден. Повечето им лидери предпочитат да стоят в сянка, далеч от прожекторите. Но през вековете силата на тези организации е станала толкова голяма, че е невъзможно да останат в сянка. Вижте кои са те.

1. Масони

Лидерите им са в сянка, а името на главния зидар в ложата се произнася много тихо и само вътрешния кръг знае кой стои начело на най-мощната организация в света. Тайно общество с хилядолетна история, наследило богатствата на тамплиерите и едно от най-дискретните, масоните първоначално са учени и алхимици, а днес предимно политици. Любопитен факт е, че в ложата на зидарите жени не се допускат, а членовете имат много правила и свое тайно ръкостискане.

2. Илюминати

Със сигурност през последните десетилетия тази организация е смятана за най-зловещата групировка, която може да съществува на земята. Теоретично всички членове са в заговор за унищожаване на планетата. Те предизвикват катастрофи, икономически кризи, създават смъртоносни вируси и общуват с мистични сили. Доказателства няма, но в последните години, членовете на организацията започват да излизат от затъмнението, в което се бяха поставили последните десетилетия. И им става все по-трудно да останат скрити.

3. Череп и кости

Може и да ви звучи абсурдно, но един таен студентски клуб създаден през 1832 година в Йелс се превръща в доста опасно сборище, което по случайност обединява редица американски президенти. За клуба се говорят открай време истории за редица смущаващи ритуали, някои от които направо ще ви изправят косите. Неслучайно е в групата на най-опасните тайни организации, в които членуват властелините на света.

4. Розенкройцери

Тайната организация създадена през 15 век от Кристиян Розенкройц в Германия, допреди два века бе почти неизвестна на света. Привидно участващите в нея са учени и философи, които имат свое виждане за развитието на света, но се смята, че са отделили се от илюминатите и масоните личности, които имат съвсем друга позиция за контрол над земята. Познати са още и като братството на кръста от рози.

5. Билдерберг

За да влезете в този клуб, трябва да разполагате с две неща — да умеете да мълчите, но наистина да умеете мълчите дори да ви измъчват и да разполагате с пари — много, много, много пари.

Един от най-елитните клубове в света, групата на билдербергерите е изключително затворена. Те не обичат да се афишират, срещат се веднъж годишно на тайна конференция в най-луксозните хотели в света и ако се вярва на историите, от тях зависи съдбата на планетата. В известен смисъл има доза истина в това — в клуба на билдербергерите влизат само и единствено най-богатите и влиятелни хора в света на бизнеса и политиката.

6. Протоколи на ционските мъдреци

През 1920 година Хенри Форд публикува в един от своите вестници серия руски документи, под надслов „Протоколи на ционските мъдреци“. Много бързо се разпространява слуха, че те са част от папка с документи, разкриващи заговор за завладяването на света. Всъщност това е антисемитски памфлет, който има претенции да описва еврейски и масонски заговори за завладяване и контрол на света.

Morkadis

7. Тамплиери

Мислите си, че тамплиерите или „бедните рицари на Христа и Соломоновия храм“ са изчезнали безследно? Да, ама не! Имаме изненада за вас. Организацията, за която се смята, че е загинала с Жак дьо Моле заради папа Климент V, всъщност е жива. И поддържа най-големите банкерски компании в Европа. А и в света.

Нека ви напомним, че през средните векове, Ренесанса и дори по-късно, те са кредиторите на крале и императори. Какво по-подходящо занимание за наследниците им през 21 век, от това да управляват световните пари чрез банките си? Но категорично се разграничават от съвременните масони, които водят началото на организацията си именно от тях.

инфо: http://www.razkritia.com/

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

5 коментара
  1. ГЕНОВЕВА НЕДЕЛЧЕВА 10 години ago
  2. Diana Deleva 10 години ago
  3. Елена Карабелова 10 години ago
  4. Анонимен 9 години ago
  5. John Smith 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.