Тест с дървета: Каква личност сте?

Погледнете картинката по-долу и изберете едно дърво:  това, което отначало най-много ви харесва. Не мислете дълго, просто изберете и вижте какво разкрива този избор за вас като личност.

тест

1. Вие сте щедър и морален човек (но не и морализатор). Винаги работите по самоусъвършенстването си. Амбициозни сте и имате много високи стандарти. Хората може да мислят, че общуването с вас е трудно, но на вас самите не ви е лесно да бъдете тези, които сте. Работите много, но не сте ни най-малко егоистични. Работите, защото искате да подобрите света. Имате огромен капацитет да обичате, преди да ви наранят. Но дори и след това… продължавате да обичате. Много малко хора могат да оценят всичко, което правите така, както заслужавате.

2. Вие сте забавен и честен човек. Отговорни сте и обичате да се грижите за другите. Вярвате в честния труд и поемате много отговорности, свързани с работата. Имате благ характер и хората лесно ви се доверяват. Схватливи и остроумни, вие умеете да мислите бързо. Винаги имате интересни истории за разказване.

3. Вие сте интелигентни и задълбочени, добри мислители. Идеите и мислите ви значат най-много за вас. Обичате да размишлявате в усамотение. Интроверти сте. Харесвате хората, които  обичат да мислят и учат. Никога не сте повърхностни. Прекарвате много време в морални разсъждения. Постъпвате правилно, дори когато много хора не са съгласни с вас.

4. Вие сте проникновени и философски настроени. Имате неповторима душевност. Никой не прилича на вас. Имате страхотна интуиция и множество чудатости. Хората често ви разбират погрешно и това ви наранява. Имате нужда от много лично пространство. Креативността ви изисква развитие. Тя има нужда да бъде уважавана от околните. Ясно виждате позитивните и негативните аспекти на живота. Освен това сте много емоционални.

5. Вие сте самоуверени и обичате да поемате отговорности. Независими сте. Водещият ви принцип в живота е „Ще го направя така, както аз си знам.” Разчитате изключително много на себе си и знаете как да защитавате твърдо себе си и хората, които обичате. Знаете точно какво искате и не се страхувате да преследвате мечтите си. Единственото, което искате от хората, е честност. Достатъчно силни сте, за да приемете истината.


6. Вие сте добри и чувствителни. Хората лесно се свързват с вас. Имате много приятели и обожавате да им помагате. Имате онова топло и светло излъчване, което кара хората да се чувстват добре, когато са около вас. Всеки ден мислите за какво може да направите, за да станете по-добри. Искате да бъдете интересни, проникновени и уникални. Повече от всеки друг в света вие имате нужда да обичате. Дори сте готови да обичате онези, които не могат да ви обичат в замяна.

7. Вие сте щастливи и трудно нещо може да ви смути. Проявявате чувствителност и разбиране към другите. Добър слушател, който знае колко е важно да не съди. Вярвате, че всеки има собствен път в живота. Отворени сте към нови хора и събития. Трудно се поддавате на стрес и рядко се тревожите. Обикновено сте много спокойни. Винаги успявате да си прекарвате добре и никога не губите пътя си.

8. Вие сте чаровни и енергични. Забавен човек, който знае как да разсмива хората. Живеете в хармония със света. Спонтанни и ентусиазирани сте. Никога не казвате „не” на приключенията. Често изненадвате и дори шокирате хората. Но вие сте си такива… Винаг оставате верни на себе си. Имате много интереси и ако нещо ви заинтересува, не спирате, докато не придобиете широки познания в областта.

9. Вие сте оптимисти и късметлии. Вярвате, че животът е дар и трябва да постигнете колкото е възможно повече и да използвате този дар по възможно най-добрия начин. Горди сте от постиженията си. Готови сте да останете с хората, за които ви е грижа, и в добро и в лошо. Имате много здравословен подход към живота. За вас чашата е (поне) наполовина пълна. Използвате възможността да прощавате, да се учите и да растете, защото вярвате, че животът е прекалено кратък, за да постъпвате иначе.

инфо: http://www.obekti.bg/

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.