Откриха вкаменен механизъм на 400 милиона години в Камчатка (видео)

я4Тази странна находка е намерена на 230 км. от село Тигил. Археолози от Санкт Петербург са открили вкаменените останки на невероятен механизъм, който разполага със стотици зъбчати цилиндри. Въпреки солидната си възраст, те са в прекрасно състояние. Според експертите възрастта на странната неизвестна машина е около 400 милиона години. Находката не се е разрушила за толкова дълго време, може би защото се е оказала „консервирана“ в едно блато.


Според съвременната наука човекът се е появил много по-късно и преди 400 милиона години все още не е имало хора. Именно затова някои учени предполагат, че намереният вкаменен механизъм не е дело на земните хора, а е принадлежал на представители на извънземни цивилизации, които са посещавали нашата планета.

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook


16 коментара
 1. nerealen 9 години ago
 2. Noname 9 години ago
 3. Анонимен 9 години ago
 4. Анонимен 9 години ago
 5. Анонимен 9 години ago
  • Анонимен 8 години ago
   • Анонимен 6 години ago
   • Victor 6 години ago
 6. Анонимен 9 години ago
 7. Анонимен 9 години ago
 8. stiliyan 9 години ago
 9. salmandawood102 9 години ago
 10. ритащ отзад арабски фанатици 9 години ago
 11. Анонимен 9 години ago
 12. Анонимен 9 години ago
 13. Vasil Tin 3 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.