Забранената истина за рака от 1969 г. на Ричард Дей (видео)

Знаете ли кой е Ричард Дей? Той е ръководител на организацията “Планирано родителство”, която се занимава с евгеника.

В Питсбърг през 1969 г.  Дей  съобщава поразяващата новина: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда “Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”. Пълният доклад е изнесен пред лекари в строга тайна, но един дръзва да запише изявлението на  Дей.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали “предсказанията” на Ричард Дей.

Обяснено те се свеждат до следното – фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Тя трупа пари от борбата със симптомите. При това съвсем не е задължително да се разказва на болните хора, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Това дори не се прави заради парите. Елитът на света иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано. Вижте повече в този филм, която ще ви разтърси. Писателят Дейвид Айк огласява скрития доклад.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните мощните компании, бълващи скъпи лекарства за лечение на рак. Един от тези, които открито тръгнат срещу корпорациите, е италианският д-р Тулио Симончини, който успешно лекува рака дори в последен стадий.

инфо: svobodnoslovo.eu/

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

11 коментара
 1. Ireni Taneva 7 години ago
  • Анонимен 7 години ago
   • darito 6 години ago
 2. Ireni Taneva 7 години ago
 3. Анонимен 7 години ago
 4. margarita kirova 7 години ago
 5. Ros Dimitrova 7 години ago
 6. Анонимен 7 години ago
 7. sisi 7 години ago
 8. Анонимен 7 години ago
 9. Елена 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.