Адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“ (видео)

pixabay.com

Според адвокат Фулмич пандемия няма, PCR-тестовете са безполезни, а големи корпорации печелят от суматохата

Райнер Фулмич разбуни youtube преди дни с 24-минутното си видеообръщение, в което съобщи, че група адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“. Фулмич е в адвокатските колегии на Германия и Калифорния от 26 години. Твърди, че е водил дела срещу известни световни корпорации. Той е един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на ситуацията около коронавируса. От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на много международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно короно-кризата, които все повече хора по света задават.

Според адвоката „кризата с коронавируса“ трябва да се преименува на „скандал с коронавируса“, а на отговорните лица и организации, които са я предизвикали, трябва да се търси наказателна отговорност.

„На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позицията да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корумпирани програми“ – казва Фулмич. Скандалът около световната измама с коронавирус се е превърнал в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога, смята той.

Фулмич и екипът му настояват за конкретни отговори от компетентните органи и лица на следните въпроси:

Има ли пандемия от коронавирус или има само PCR-тест пандемия?

Положителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с COVID-19 или не означава абсолютно нищо във връзка с инфекцията с COVID-19?

Служат ли така наречените мерки срещу пандемията от коронавирус (изолация, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина) за защита на световното население или тези мерки служат само на целта да накарат хората да изпаднат в паника, така че те да вярват, без да задават въпроси, че животът им е застрашен? Така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR-тестове, тестове за антиген, антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?

Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради стриктното и, разбира се, успешно спазване на защитните мерките?

„Спешно се нуждаем от отговорите на тези въпроси, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил прекомерна смъртност никъде по света и със сигурност не тук, в Германия. Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от теста PCR, които от своя страна се основават на германския тест Drosten, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят“ – твърди Фулмич. Според него в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както указват властите, а във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, биват простреляни в главата.

Според адвоката дефиницията за пандемия била променена тихомълком преди 12 години. Дотогава за пандемия се говорело когато една болест се разпространава по цял свят и води до много сериозни здравни последствия и смъртни случаи. Внезапно и по причини, които никога не били обяснени, сега за да се обяви пандемия, вече не се изисквали показатели като сериозни вторични усложнения и множество смъртни случаи.

„Благодарение на тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждаха и продаваха по целия свят въз основа на договори, които до днес се пазят в тайна. Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип. И никога не се превърна в ужасяващата чума, за която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато вещаеха. Те заплашваха, че ни очакват със сигурност милиони смъртни случаи, ако хората не се ваксинират. Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми: около 700 деца в Европа се разболяха нелечимо от нарколепсия и са завинаги тежко увредени“ – разказва във видеото Фулмич.

Според него PCR-тестовете са напълно безполезни, системите на здравеопазване никога не са били в опасност да бъдат претоварени от COVID-19, а даже напротив – болниците били празни, смъртността от коронавирус е еквивалентна на смъртността от сезонен грип и дори снимките от Бергамо и Ню Йорк били манипулирани и умишлено подвеждащи. Населението било целенасочено и умишлено подтиквано към паника от политици и медии.

Morkadis

Фулмич даде глас официално на факти, за които целия свят говори под сурдинка – че на лекари и болници по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на COVID-19, вместо да се запише в смъртния акт истинската причина за смъртта.

Чрез международна адвокатска мрежа, която с всеки изминал ден се разраства, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация за това как те могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да водят дела в съдилищата на техните държави или да се включат в колективния иск. Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в групата.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Петте най-луди теории за появата на коронавируса

Предсказан ли е коронавирусът?

Пушачи и коронавирус: рискът от заразяване е по-малък според учени

Стивън Кинг: Хора, съжалявам, аз предсказах коронавируса

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.