Ако не получиш,това което искаш то значи идва по-добро

Ако не получите нещо, което искате, това означава, че нещо по-добро идва. Понякога е трудно да повярваме в това, но е истина и мнозина могат да го потвърдят.

Оценете настоящето. Никога повече няма да имате възможност да го преживеете отново. Не позволявайте моментът да мине покрай вас, докато мислите за други неща…

Някой ден може дори да ви е мъчно за това време, в което сега смятате, че преживявате най-трудните моменти. Освободете се от всички болезнени желания.
Повечето хора живеят всеки ден в състояние, което психолози наричат „свързан ум“. Това означава, че те свързват всички свои мисли с постигане на свои желания, на които отдават огромна важност. И когато не постигнат каквото са намислили, негативните чувства идват.

Много по-полезно е да развържем ума си от фиксидеите и да обръщаме внимание на онова, което междувременно получаваме, без дори да сме го искали – болезнено, но което пак е чудесно.

Разберете страховете си и бъдете благодарни за тях. Те са добър учител. Преодоляването им поражда гигантска победа над себе си, от която идват вътрешно удовлетворение, щастие в непозната форма, самоувереност. Позволете си да изпитвате радост.

инфо: evolife.bg

Вижте още:

Човек живее по-щастливо, ако не чака голямо щастие

Когато се чувствате нещастни, прочетете това

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Как да визуализираме правилно желаното

20 неща, които трябва да освободим, за да станем свободни

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.