Алена: Човечеството ще оцелее!

Ако сме отговорни към себе си и околните, е възможно до края на август вирусът да бъде надмогнат. Това коментира астроложката Светлана Тилкова-Алена пред в. „България днес“.

И този път човечеството ще оцелее. Най-потърпевши ще бъдат възрастните поколения, при които вирусът убива заради техни съществуващи заболявания и най-вече заради умората им от живота и желанието някак си да избягат от него. На хората, обичащи живота, дори на възраст, вирусът трудно може да навреди до необратимост.

Важно е да се знае, че разпространението на този коронавирус избухна с огромна сила по времето на ретрограден Меркурий. Това означава, че създателите и разпространителите на заразата ще получат своето кармично наказание. Само кармата знае кога, но всички ще разберем.

Аспекти на Венера и Марс говорят, че вирусът ще бъде надмогнат и разпространението му блокирано, но за сметка на много невинни животи, дори на здрави хора, които са станали и ще станат жертва заради изречена дума, противопоставяне, опит да бъде казана прикривана истина, заради шега дори. Грижата за населението е чрез репресия и агресия. Икономиката е по-важна от хората.

Аспект на Луната предупреждава за склонност и лесна податливост на манипулиране и у нас и по света на медицински лица, на които строгите мерки, ограничения, увеличеното напрежение в работата им тежат и искат да се освободят от тази тегоба. Възможни са стачки, изнудване на властите, умишлени саботажи, дори безотговорно отношение към пациенти с други заболявания, водещи до тяхната кончина. Възможно е недоволството да е заради показна обида, заради подценяване на нечий медицински труд. За целия свят е валидно това положение на Луната – случи ли се, скритите мотиви са други, а не медицински.

Сатурн и Плутон образуват аспект, който говори за съществуването на многократно провалили се хора, но намерили начин и надскочили позволените граници на своя меркантилизъм и този на други групи хора на планетата Земя. Лишаването на едни от средства заради богатенето на други и алчността водят до опасност от заличаване на поколения в напреднала възраст чрез болести и епидемии. Страшен е този аспект, който ни показва, че за някои „избрани“ човешкият живот не струва нищо.

Аспектите на планетите, които ни подтикват към пътувания и промени, са така разположени, че заради личната непредпазливост на хората или заради желание на всяка цена да отидат там, където са планирали, рискът от нови зарази и нова вълна на вируса е напълно реален. Интимните отношения и случайните сексуални контакти крият опасността от нова вирусна вълна. В случая предпазните средства не помагат. Бъдете отговорни, особено през лятото.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.