Американски водещ купи къща, наречена „Портал към Ада“

1Ексклузивният телевизионен водещ на американското предаване Ghost Adventures – Зак Баганс, се похвали, че е сключил сделката на живота си, след като си е закупил къща, известна като Портала към Ада.

Зак заяви, че е започнал сериозен проект и се надява благодарение на новия си имот да осъществи контакт с демони и всякакви същества от отвъдното, тъй като къщата е популярна с множество страховити случки.

Всъщност дяволският имот стана известен в цял свят, след като бившата му собственичка, разказа, че и двете ѝ деца са обладани от зли духове.


2Майката дори е убедена, че е виждала как 12-годишната ѝ дъщеря се носи във въздуха. 9-годишният ѝ син пък често се разхождал по тавана на стаите.

Това щеше да звучи като класически разказ на поредната обезумяла жена, ако не се бяха намерили свидетели, които да потвърдят думите на изплашената майка.

Притеснената родителка опитала какво ли не, за да освободи дома си от нежеланото присъствие. Тя направила олтар, на който да се моли и повикала екзорсист, който да се справи със злите демони. Всички нейни усилия обаче претърпели неуспех.

В крайна сметка жената не могла да измисли какво повече да направи, за да заживее спокойно с децата си, освен да продаде призрачния имот.

Тя се преместила, заедно с малчуганите си, в друго жилище и започнала нормален живот. В същото време обаче страховитата слава на обладаната от призраци къща се разнесла из цяла Америка. Така един ден новината стигнала и до журналиста Зак Баганс.

Когато разбрал, че Портал към Ада се продава, той побързал да се сдобие с необикновения имот. Водещият оферирал тогавашната собственичка на къщата с немалка сума, а от своя страна тя само това и чакала. Жената веднага се съгласила на сделката и така домът станал собственост на Зак Баганс.

Водещият вече няма търпение и на него да му се случат всички ужасяващи неща, за които само е слушал досега от предишните обитатели на жилището.

Търсачът на силни усещания се зарича, че ако забележи нещо необичайно, задължително ще го документира, за да може и останалите любители на призрачните истории да го видят.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ПРЕДМЕТИ, ОБЛАДАНИ ОТ ДУХОВЕ 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.