Амулети за здраве и успех

Страхувате ли се да пътувате със самолет, изпотявате ли се, когато отидете на интервю за работа? Изпитвате ли неудобство да признаете любовта си пред обекта на своите чувства? Имате нужда от много увереност и щипка магия! Именно това ще получите, ако използвате тези известни амулети за здраве и успех.

В древни времена хората се покланяли на различни същества заради тяхната сила и защитна роля. Днес ни остава да почерпим от техния пример, служейки си с тотеми.

Слонът например е символ на мъдростта, късмета и лоялността. Той живее дълго и е много мощно създание. Тези качества могат да се предадат и на вас, ако носите талисман с висулка под формата на слон.

Специално за жените заекът носи плодородие и късмет в любовта. Едно от любимите животни на богинята на любовта – Афродита, заекът показва ум и спонтанност, разпространявайки оптимизъм.

Спомняте ли си детските касички под формата на прасета, в които събирахте всяка получена стотинка? Как иначе, когато симпатичното животно носи просперитет и финансов късмет!

Делфинът е истински експерт по комуникация. Едно от най-интелигентните същества на планетата, този бозайник е намерил общ език със себеподобните си и успява лесно да предаде информация. Фигурката или само изображението на делфин ще ви помогне да изразявате мислите си по-сполучливо и да се наслаждавате по-пълноценно на живота.

Страдате от неувереност, често имате кошмари или не можете да заспите? С безсънието и страха ще ви помогнат да се преборите всички талисмани с пера. На този принцип е създаден и добре известният капан за сънища, който виси в много домове като амулет.

Костенурката е друг амулет за привличане на здраве и успех. Тя ще ви помогне да разчитате на здрав и бистър ум. С нейна помощ ще взимате най-правилните решения и ще сте винаги на подходящото място в подходящото време.

Ако искате да срещнете по-бързо нова любов, носете в портмонето си копче. Друг вариант е да зашиете копчето от вътрешната страна на ризата си. Или поне така гласи едно старо поверие…

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Направи си сам: амулети за финансов успех

На кои домашни амулети трябва да обърнете внимание?

Тайните знания, скрити в амулетите

Кои женски имена са късметлийски?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.