Артефакти на Маите – доказателство за извънземен контакт?

Древни артефакти на Маите „доказателство“ за контакта им с извънземни, са били открити преди десетилетия, според публикация на сайта Dailymysteries.

Археологическите екипи открили във вътрешността на един от храмовете на маите артефакти, които според публикацията били изключително запазени, скрити от строителите на храмове на маите, по време на едно от преустройствата на храмовете във времето.

Разположени във вътрешните хранилища и помещения на конкретен храм в Мексико, колекцията от статуи, маски и плаки се сочи като поредното убедително доказателство за контакт на Маите с извънземни в древността. Затова била скрита от обществеността от реставраторите на храмовете на маите, за да не се панира обществеността, преди да бъдат щателно проучени загадъчните артефакти.

Снимка на древен майански мегеполис разкрива хиляди загубени пирамиди и паметници. Някъде там между руините, археолози достигнали до фрапиращата находка.

Изследователите са направили изумително откритие в района Петен, дълбоко в джунглите на Гватемала. Използвайки технологията „Лидар“, изследователите са открили повече от 60 000 досега неизвестни структури, които някога са били дом на масивна пред-колумбийска цивилизация.

С помощта на революционната технология „Лидар“, съвременните археолози творят нова история. Неотдавна експертите откриха десетки хиляди древни структури, принадлежащи на древната цивилизация на Маите.

До колко откритите артефакти са оригинални, може само да се предполага.

инфо: multivselena.com

Вижте още:

Проф. Лъчезар Филипов: САЩ и Русия се споразумяха с извънземните

Morkadis

Извънземни са живели заедно с древните хора

Владетелите на древен Египет – извънземни?

Извънземните работят за НАСА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.