Астропрогноза: Днес не е желателно да се започва нищо ново

хороскоп 1

Луната e знак Телец до 16:27 ч на 29 септември. Хората стават разумни и пестеливи, по-земни, мислите им са по-рационални. Търсят повече основания, за да направят нещо и са по-малко подвижни. Появява се чувството на мързел при мнозина. Трудно се постига споразумение, тъй като се засилва упоритостта.

Увеличава се желанието за увеличаване на придобивки, спестявания и натрупване независимо на какво, на човек му е жал да се раздели дори с това, което не му е необходимо. Не е желателно да се започва нищо ново. Засилва се чувството за стабилност, заземеност, материалистичната нагласа, търсене на изгода във всяко нещо. По-добре е да се въздържате от вземане на сложни решения, опасни дейности. Благоприятни са семейните събирания за вечеря. Необходимо е да контролирате апетита.

Ларинкса, щитовидната жлеза и хормоналната система са уязвими. Да се пази гърлото от простуда. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

Хронология на лунните дни:

19-ти лунен ден, започва от 20:49 ч на 27 септември и продължава до 21:21 ч на 28 септември.

Това е третият сатанински ден. Неговата енергия е тежка и неблагоприятна за човек. Днес бъдете внимателни!

Труден ден, символ, на който е паяка, неуморно създаващ своята смъртоносна паяжина – безмилостен капан за поредната жертва. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Всички нови идеи може да се окажат и за вас капан, от който е практически невъзможно да се измъкнете. Трябва внимателно да се отървете от илюзиите и влиянието на чуждите мисли и идеи.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Най- удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

В този лунен ден сме „проверявани” от Висшите сили за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни, добре е да се сведат до минимум. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до влошаване на ситуацията. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения с партньора ви и проверка за стабилността на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

На този ден е много добре да се почисти всичко, което е възможно – душа, съвест, мисли, тяло, дом. Препоръчително е свещ да гори в дома през целия ден. Най-уязвими са репродуктивните органи, червата. Лесно може да се натровите от нещо. Трябва да бъдете много внимателни, когато приемате лекарства и пиете алкохол. Възникнала болест в това време може да бъде тежка, но не и опасна. По-добре да не се извършват операции. Проверете бъбреците.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20-ти лунен ден, започва от 21:21ч на 28 септември и продължава до 21:58 ч на 29 септември.

Днес е 12 слънчев ден – Ден за астрално изчистване, в който господстват скрити сили. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Освободете себе си от емоциите. Вслушайте се в интуицията и винаги обръщайте внимание на тъмната страна на проблемите. Препоръчва се в този ден да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.