Астропрогноза за 13 юли: Време за семейството, дома и за близките ви хора

хороскоп 2

Луната е в знак Рак до 20:32ч. Време, което трябва да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Сега сме по-чувствителни, емоционални и раними. Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета. Да се отбягват водните  процедури.

Луната се движи на празен ход от 05:49ч до 20:32ч. и всичко, което предприемете ще е напразно. Не започвайте нищо ново и важно. Става само за рутинна работа, довършване на започнатото и за почивка. Не правете големи покупки, не сключвайте договори.

В 20:32ч Луната преминава в огнения знак Лъв.

Новолуние в 05:49ч – настъпва 1лунен ден (от 05:49ч до 06:13ч на 13 юли).  Време за лунна диета и работа с желания. Почти едновременно с него има частично слънчево затъмнение.

2 лунен ден (започва в 06:13ч на 13 юли до 07:24ч на 14 юли) Символ на този ден е рогът на изобилието.

Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет. Всичко, което се прояви в живота ви през този лунен ден е необходимо да се приеме с благодарност, защото сега съдбата ви изпраща това, което ще ви е от полза в близко бъдеще, дори в момента да не ви изглежда така. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Направете на някого подарък, като можете да започнете първо от себе си. Посланието „Направи добро, предай нататък” е полезна препоръка за втори лунен ден!

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Подходящо е за гладуване и начало на диета.

В този ден зетьовете не изпитват особено почитание към тъщите. Отнасят се с лека небрежност към майките на своите благоверни съпруги. Между снаха и свекърва пък сега цари здраво равнодушие една към друга. Нека да избягват да влизат в пререкание и да решават важни въпроси помежду си.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Не се страхувайте да експериментирате.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.