Астропрогноза за 15 септември: Думите днес имат огромна сила, внимавайте какво казвате!

хороскоп 1

Луната e знак Стрелец от 03:46ч на 15 септември до 14:09ч на 17 септември.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. В дните на Стрелеца хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Хронология на лунните дни:

6-ти лунен ден, който започва от 12:07 на 14 септември и продължава до 13:09ч на 15 септември.

Счита се за успешен и позитивен период. Денят е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти, но само до 13:09ч. Нещата обаче трябва да стават плавно, без бързане. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва. Не изпускайте нервите си, избягвайте разправии и скандали.

Следва 7-ми лунен ден, който започва от 13:09ч на 15 септември и продължава до 14:09ч на 16 септември.

Денят е сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано. Това, което силно желаете на някой или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете в този ден. Много скоро ще стане истина. Но в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо. Човек трябва да се научи да говори правилно и да се освободи от думите – паразити.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да ядете пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Секса по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Днес е 29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.