Астропрогноза за 30 юни: Най-големият грях на деня е да бъдете унили, тъжни и без настроение

хороскоп

Луната е в знак Козирог до 07:38ч, след което се премества в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч на 2 юли.

Луната в знак Водолей прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те искат свобода, промяна, така че може да има желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се развива добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

17 лунен ден (продължава от предния ден до 22:43ч на 30 юни). Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло , да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението.

Благоприятно е за активни действия, за вземане на важни решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа. Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Днес няма нужда да живеете по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Много е подходящо да се посети увеселително развлечение – театър, кино, концерт, дискотека. Прекарвайте времето си весело и приятно. Бъдете забавни, смейте се. Не приемайте сериозно каквото и да се случва, както се казва „пуснете ситуацията”. В този лунен ден, който е против празненствата и веселието, значи е против естествените природни ритми. Т.е. влиза в конфликт с Вселената, а положителни резултати от това няма.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден.

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии. Предайте се на любовта, където и да ви застигне страстта.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Най-големият грях на деня е да бъдете унили и тъжни, без настроение!

18 лунен ден започва от 22:43ч на 30 юни продължава до 23:19ч на 1 юли.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.