Астропрогноза за 4 юли: Силно енергичен ден, време е за бизнес

зодии

Луната е в знак Риби, където ще остане до 07:51ч на 5 юли. Луната в знака Риби увеличава чувствителността, състраданието, милосърдието. Хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Това е най-доброто време за артисти, психолози, за тези, чиято работа е пряко свързана с центровете за рехабилитация, които се грижат за хората с увреждания.

Този период е благоприятен и за салони за красота, фризьорски салони, модни агенции. По-неблагоприятно време за тези, които се занимават с прецизни изчисления, анализи, логика. Необходимо е изключително внимание при работа с документи, в сферата на информацията – грешки, неточности са възможни. По-трудно е да се концентрираме. Този период е добър за тайните агенции, химиците.

Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката, така че е най-добре да не ги уморявате като ходите дълго време или да стоите прави. Нервите, лимфната система и черния дроб също са чувствителни.

Луната се движи на празен ход от 12:48ч на 4 юли до 07:51ч на 5 юли. Неблагоприятно време за всякакви нови  и важни начинания. Всичко каквото предприемете ще е напразно. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. Не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете важни покупки. Може да се занимавате с обичайната си работа. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка.

21 лунен ден (от 00:20 на 4 юли до 00:48ч на 5 юли) е силно енергичен ден. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.
Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.
Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо е за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Някои мистични школи смятат, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Отношения – Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.