Астропрогноза за 7 юли: Не търпете невидимите окови

хороскоп

Луната е в знак Овен до 15:52ч. Човек в тези дни не търпи наличието на невидими окови. Хората са по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. По-малко четете и стойте пред компютъра. Не посещавайте зъболекар. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

От 10:10ч до 15:52ч Луната се движи по празен курс. Периодите на неефективната Луна са неблагоприятни за всякакви начинания и трябва да се избягват. Работа или дело започнати в такъв период рядко се осъществяват както са били замислени, ако въобще стигнат до края. Стоките купени по време на Луна на празен ход често се оказват дефектни или не работят, а дрехите не стоят както трябва. Възникналите по това време идеи се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този период, след продължителни и скъпоструващи усилия, ще завърши с провал. Неблагоприятно за онези дела, които са насочени към конкретни резултати.

В 15:52ч Луната влиза в знак Телец, където ще остане до 19:59ч на 9 юли. Време на материалистична настройка в хората, тенденция към устойчивост и постоянство. Стават по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Да се пази гърлото от простуда. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

24 лунен ден (от 01:43 на 7 юли до 02:13ч на 8 юли). Активен и доста силен енергийно ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум, в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. В този ден може да се постигне ментален контрол над своето тяло. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор.

Отношения – Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да стихнат и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална енергия може да повлече насилие, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна борба не само изтощава мъжете, но може да ги направи силни биоенерговампири.

Бизнес – Добре е да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Сънища – Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.