Астросъветът днес: Внимавайте какво казватe

Луната е в знак Водолей до 14:41ч.

Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Настроението е променливо.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 12:21ч до 14:41ч. Отлагайте всички важни мероприятия и не насилвайте събитията, защото всичко ще бъде напразно.

Луната влиза в знак Риби в 14:41ч., където ще остане до 02:45ч на 16 декември. Увеличава се чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Уязвими стават ходилата на краката.

6 лунен ден продължава от 11:29ч на 12 декември до 12:01ч на 13 декември.

Хубав и спокоен ден. Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и не се поддавайте на провокациите.

Доминиращ 7 лунен ден, който започва от 12:01ч на 13 декември и продължава до 12:30ч на 14 декември.

Днес може да срещнете всякакви провокации. Не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, може да се реализира. Особено опасно е да лъжете на този ден. Не бива да се псува, да се говорят неприлични думи. Добрите пожелания също могат да се сбъднат. Хубаво е да се произнасят молитви.

Този ден може да се започват дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Гърлото и белите дробове са уязвими. Не бива да се вадят и лекуват зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете пушенето. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този лунен период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Благоприятно е четенето и изговарянето словесни формули за успех и късмет – подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Диета – Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се.

Подстрижка – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Сънищата са пророчески, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Днес е 28 слънчев ден – Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята започват да излизат нечисти Духове. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.