Астро: Висшите сили говорят с нас чрез знаци

Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието благоприятно влияние ще се отрази в дните преди и след това. Изразява се в добросърдечност и топли чувства. Създава задоволство и жизнерадостно настроение.

Луната е в знак Водолей до 06:51ч на 16 август.

Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 14 лунен ден до 20:14ч на 14 август (от 19:35ч на 13 август)

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Дори да сте в почивка, не се препоръчва да стоите у дома пред скучните телевизионни предавания, а да отидете на разходка, да отпътувате за някъде, да се отдадете на развлечения.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 20:14 ч на 14 август до 20:47 ч на15 август
27 слънчев ден – Днес  Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.