НЛО предотвратява военен удар по Сирия

1 lАл Джазира съобщи за кръжащи НЛО над Средиземно море

Десетки свидетели и военни твърдят, че са видели НЛО да кръжат над Средиземно море, в района на концентрация на военни маневри – съобщи арабският канал „Ал Джазира”. Военни от френския и американския флот са засекли летящите обекти. Може би това е причината Барак Обама да бави удара си по Сирия – твърди арабският тв канал.

„Военните са уплашени за реакцията на извънземните, ако изстрелят ракети по Сирия” – твърди „Ал Джазира”. „Може би извънземното присъствие ще отложи или спаси режима на Башар Асад” – твърди арабският канал.

Извънземните били засечени през нощта, като се движели по двойки, кръжали над военните кораби и после мигом изчезвали.


„Военните са убедени, че извънземните ги наблюдават и това ги обърква” – твърди новинарският канал. Версията за наличието на НЛО се потвърди и от цивилни в самата Сирия.

През нощта те ставали свидетели на летящи светещи точки, които също се движели по двойки – по-голяма и по-малка. Те също се задържали за няколко секунди над сирийска територия и след това внезапно изчезвали.


инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. Драгомир Ангелов 9 години ago
  2. Stàn 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.