Астро: Време за забавление, радост и веселие

Луната е в земният знак Телец до 10:47ч и се движи на празен ход.

Не предприемайте нищо важно.

В 10:47ч Луната преминава в знак Близнаци.

Нараства желанието за общуване, повишава се социалната активност, дружелюбност. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Склонност към вътрешна изменчивост. Опитайте се да постигнете хармония и баланс вътре в себе си. Не е подходящо за занимания с рутинна работа. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите.

Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Продължава 17 лунен ден до 17:57ч на 13 ноември (от 17:24ч на 12 ноември)

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето и трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за забавление и веселие.

По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност. Не приемайте сериозно каквото и да се случва, както се казва „пуснете ситуацията”.

Много благоприятни са сега процедурите по лечение на безплодие и импотентност.

Хубаво е да се отиде в храм, да се извърши причастие. Днес най-благоприятен е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачно за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Morkadis

Следва 18 лунен ден от 17:57ч на 13 ноември до 18:35ч на 14 ноември

Денят е пасивен и достатъчно опасен и критичен. Проявявайте търпимост към другите и не пожелавайте зло никому.

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е нормално, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини.

По-важни аспекти през деня

Меркурий секстил със Сатурн (16:36ч)

Слънце секстил с Плутон (17:58ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.