Астро: Време за обновление и освобождаване от ненужното


Луната е в знак Овен до 02:30ч на 1 февруари. Хората имат нагласа за борба и противодействие.

Луната нагнетява емоционално напрежение, импулсивност, конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношения сега. До компромиси трудно се стига. Има стремеж да се решават всички проблеми от веднага, липсва търпение. Действията са по-остри и резки.

Избягвайте да се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Зачестяват инцидентите. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите. Чести са мигрените главоболията и безсънията поради превъзбуденост.

След 17:11ч Луната преминава на празен ход до 02:30ч след полунощ, когато ще смени знака и ще влезе в Телец.

Продължава 7 лунен ден до 11:02ч на 31 януари (от 10:39ч на 30 януари)

Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си – всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Време за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Ще имате успех, само когато се съблюдава справедливост.

Следва 8 лунен ден от 11:02ч на 31 януари до 11:25ч на 1 февруари

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Ден за трансформация и възраждане – символ Феникса. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Външно можете да останете пасивни.

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Полезно е да гледайте пламъка на запалена свещ и да си представяте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Време за обновление, за очистване – душата, тялото, аурата и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост.

Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се злослови в този ден.

Секс – Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по- добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.