Астро: Време за сериозни избори е

Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията, проницателността и творческото въображение. Това са дните на творческо израстване, добро време за хора с творчески професии, тяхното вдъхновение ще получи нов тласък.

Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словесност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас. Влиянието ще се отрази и на следващите дни.

Луната е в знак Овен до 20:32ч.

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Липсва търпение. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната ще се движи на празен ход от 17:57ч до 20:32ч. През това време не предприемайте нищо важно за вас.

След това Луната преминава в знак Телец, където ще остане до 03:01ч на 17 януари.

Продължава 9 лунен ден от 11:51ч на 13 януари до 12:17ч на 14 януари.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Следва 10 лунен ден от 12:17ч на 14 януари до 12:45ч на 15 януари.

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден е енергично зареден. Нищо чудно, че символът на деня е фонтан, олицетворяващ източника на живота. След предишния труден лунен ден, ще ви обземе чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизненост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“.

Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са семейните спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Подстригване може до 12:17ч. След това не се препоръчва.

Днес е 30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Хубаво е да има много светлина.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.