Астро: Вселената днес помага за реализация на плановете

Марс преминава в знак Стрелец, където ще остане до 16 февруари – засилва желанието за разширяване на хоризонта, за приключения, желания за завоевания, за предприемане на инициативи и рискове. Нараства вероятността от конфликти и катастрофи.

Луната и Венера са в хармоничен аспект, което благоприятства отношенията.

Луната е в знак Овен до 18:16ч на 4 януари. Започва първа четвърт.

Луната в този знак прави човек нетърпелив и нетърпящ наличието на невидими окови. Като цяло ставаме уверени в своите способности и имаме желание да постигнем целта си веднага. Някои са склонни да действат импулсивно и безразсъдно. В този период не е добре да започвате да изяснявате отношения, всеки ще дърпа чергата към себе си и ще смята, че е прав, лесно може да се стигне до спорове вместо до помирение.

Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Продължава 9 лунен ден до 12:36ч на 3 януари (от 12:14ч на 2 януари)

Първата квадратура на Слънцето и Луната. Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и се отразява негативно. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Доминиращ 10 лунен ден от 12:36ч на 3 януари до 13:00ч на 4 януари

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие.

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута.

Този ден носи сила и енергия, затова можете да се заемете с всякакви важни дела – успехът ви ще бъде обезпечен.

Сега е време за прояви на любов. Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, да се съберете цялото семейство. Може да организирате съвместна семейна вечеря. Не се препоръчва уединение.

19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците. Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее – значи Предците ви защитават. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.