Астро: Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата вътрешна същност

Луната е в знак Дева до 01:38ч на 12 февруари. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви.

Подходящо е за практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Може да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Продължава 18 лунен ден до 20:37ч на 11 февруари (от 19:19ч на 10 февруари)

Символ на деня е огледалото. Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата вътрешна същност, на нашите комплекси, мисли и постъпки.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Да не се допуска отрицателно мислене и прояви на егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се прекалява с пиенето, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко е нужно да се спи. Сега са опасни силните аромати и миризми.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Работа и бизнес – Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес – нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Отношения – Може да бъде тежък периода за семейните отношения. Трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Ако човек роден в 18 лунен ден, днес ви даде съвет, трябва да се вслушате в него. Такива хора могат да бъдат целители на душата и тялото.

Секс – Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването е допустимо.

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

Следва 19 лунен ден от 20:37ч на 11 февруари до 21:53ч на 12 февруари

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Благоприятно е за уединение, медитации. Полезно е да се четат мантри. Хубаво е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.