Астро: Възможно е днес да се случи нещо, което да преобърне напълно живота ви

Луната е в последна четвърт и в знак Везни до 20:40ч на 11 ноември

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Добре е да се започнат процедури за отслабване.

Луната преминава на празен ход от 17:06ч до 20:40ч. Да се избягват важните неща, както и покупки в това време. След 20:40ч Луната преминава в мистичния знак Скорпион.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:59ч на 11 ноември до 06:06ч на 12 ноември

Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението. Възможно е днес да се случи нещо, което да преобърне напълно живота ви. В този ден се свързват душите на живите същества в едно цяло. Много прекрасни неща могат да се случат, затова не се затваряйте пред света около вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и разстоянията. Този лунен ден може да се нарече окончателен. Това, което „посяхте“ по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте направили, за да постигнете целта, днес придобива пълни очертания.

Чудесно време за комуникация и всякакви социални контакти, особено ако сте в добро, благоприятно настроение. Всяко общуване ще донесе радост, новите запознанства ще се превърнат в приятни и полезни контакти, а общуването в семейството ще укрепи връзките.

Днес хората се характеризират с известна емоционална непредсказуемост. Те могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Проследявайте всяка изречена дума, аргументирайте казаното, сдържайте емоциите.

Спортни съвети: Днес е чудесно време за умерени упражнения. Вземайки предвид факта, че възможността да се контузите през този период е в пъти по-висока от нормалното, докато спортувате, бъдете премерени и внимателни. Също така ще бъде чудесно да правите медитация. Например, насочена към наблюдение на дъжда, дъгата, как вятърът движи листата на дърветата и т.н. Гледайте как свещта гори или как тече водата, ако сте край някой поток, река. Това ще доведе до факта, че аурата ви ще бъде изчистена, вашият собствен енергиен потенциал ще се увеличи.

Домашни съвети:  Двайсет и осмият лунен ден е подходящо време за домашна работа.  Всяка ваша идея за подобряване на дома днес, дори и дългосрочна, ще завърши с успех и резултатът ще ви зарадва добре. Можете да правите всичко – от малко почистване до грандиозно обновяване. Превърнете старите си планове в реалност – днес няма ограничения за каквато и да е дейност. Тъй като пикът на активност ще дойде през втората половина на деня, вършете по-лека работа през първата половина, в противен случай можете да изразходите всичките си сили от рано и ще загубите най-благоприятното време за активни действия. След обяд започнете да правите неща, които изискват по тежка физическа сила.

Почивка и здраве: Днес е подходящо да обърнете голямо внимание на вашето здраве. Погрижете се за прочистване на тялото – направете клизма, откажете се от храна, отидете на сауна, вземете вана с билкови отвари. Очите са много уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата комуникация в социалните мрежи за целия ден. Прекомерното напрежение на очите не е приемливо. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на блаженство – можете да спите и да се излежавате цял ден, да слушате приятна музика, да се разхождате спокойно в парка. Отдихът на открито ще ви зареди с необходимата положителна енергия. За хората с хипертония денят е доста труден. Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите усилено. Идеалният вариант е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцание и релакс.

Хранене: Опитайте се да намалите количеството храна. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. Според древните книги в края на четвъртия лунен цикъл се препоръчва извършването на очистващи процедури за организма, като първата стъпка към това е пълен отказ или минимална консумация на храна. Така че, ако решите да направите ден на гладно, опитайте се да започнете, като през цялото време пиете само пресни плодови сокове. Като алтернатива можете да добавите плодове и зеленчуци към вашата диета. Но днес силно се препоръчва да се изостави

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.