Астро: В този ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите

Луната e в знак Везни до 23:17ч на 28 декември

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Луна във Везни прави хората  склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

В 23:17ч Луната преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:23ч на 28 декември до 02:35ч на 29 декември

Денят има спокойна и обгръщаща аура. В този лунен ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите. Тялото се изпълва с енергия, а сърцето с радост.

Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Звездите обещават успех на тези, които упорито се стремят към своите цели. Настройте се за успех и повярвайте в своите сили.

Планове по-добре да не се правят, а да се живее свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци около вас.

Ден за съзидание. Творческите хора изпитват подем и вдъхновение. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. В 24 лунен ден не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва активно да се укрепва здравето и повишаване на духовното ниво.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни. Ден за лечение чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Добър ден за контакти и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Ден, в който трябва да се изяви любовта, когато ни се иска топлина и комфорт. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време да се изгладят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Слънчев календар – 13 слънчев ден – Ден, когато се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.