Астро: В този ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите

В този ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите

Слънцето е в опозиция с Нептун – пазете се от измамници и тайни действия. Рисковано е да общувате с началниците и висшето ръководство. Няма да получите това, което искате, може да бъдете умишлено подведени. Хората са склонни към разсеяност, мечтателност. Бъдете внимателни с употребата на лекарствени средства, алкохол и наркотици, при водоеми и в  непознати места.

Периодът от 07:50ч до 11:25ч е неефективен, Луната се движи на празен ход, затова не се препоръчва нищо важно да се предприема.

Луната е в знак Близнаци до 11:25ч на 11 септември

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

В 11:25ч Луната преминава във водният знак Рак.

Луната в знак Рак ни дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят.

Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко
неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 24 лунен ден от 00:07ч на 11 септември до 00:54ч на 12 септември

Денят има спокойна и обгръщаща аура. В този лунен ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите. Тялото се пълни с енергия, а сърцето с радост. Звездите обещават успех на тези, които упорито се стремят към своите цели. Настройте се за успех и повярвайте в своите сили.

Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден за съзидание. Творческите хора изпитват подем и вдъхновение. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Един от най-успешните дни за комуникация.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Ден, в който трябва да се изяви любовта, когато ни се иска топлина и комфорт. Добър ден за контакти и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко
е наред.

25 слънчев ден – Ден за даване и получаване на прошка. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

източник: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.