Астро: В този ден е полезно да се дава милостиня

Нарастваща Луна в знак Рак до 15:42ч на 21 февруари

Луната в дните на Рака предизвиква цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. В много от нас живеят заключени много емоции, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното съществуване. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието. По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар:  продължава 11 лунен ден до 13:48ч

Енергийно силен ден. Пробуждат се огромни сили, които трябва да бъдат отправени единствено към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко, което се започне, трябва да бъде доведено до край. Да не се предприемат рисковани дейности.

Следва 12 лунен ден от 13:48ч на 20 февруари до 14:52ч на 21 февруари

Денят е лош за всяко ново начинание. По-добре е да отложите всички важни събития. Повечето хора днес показват нервност, непостоянство, обидчивост и нежелание за компромис, както и болезнена емоционалност.

Енергията на деня ни подтиква да правим добро на ближните си и днес е полезно да проявим повече милосърдие и състрадание, да правим дарения и да се занимаваме с благотворителност. Дайте на всички радост, надежда и вдъхновение. Много е полезно да се дава милостиня. Това е ден на алтруизъм, снизхождение, молитва и разбиране на своето място в нашия свят.

От гледна точка на езотериката 12-ти лунен ден се счита за ден на словесната магия. Желанията, които задавате, със сигурност ще се сбъднат. Основното е, че вашите желания трябва да бъдат екологични – да не вредят на другите.

Добро време е да се вслушате в повика на душата си, да й дадете това, което иска, независимо от обстоятелствата и вътрешните бариери на ума. В 12-ти лунен ден интуицията е много засилена. Което може да доведе до възможни прояви на финия свят (образи на видения). Медитацията може да отговори на много въпроси.

Счупени съдове или разлята течност днес се считат за лоша поличба. Говорят за грешния път, по който вървите. Любов и връзки – Днес можете да срещнете сродната си душа. Това е ден на емоции и чувства, който е изпълнен с романтично настроение.

Домакинска работа – Този ден не е подходящ за различни домакински задължения. Затова се опитайте да вършите само работата, която е наистина необходима. Това е ден за вътрешна работа върху себе си.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.