Астро: В този ден молитвите ви могат да бъдат чути

Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей до 03:19ч на 27 септември

Емоциите са често променливи, трудно предсказуеми. Увеличава се нуждата от повече свобода и нови неща. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност. При Луна в знак Водолей започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. могат да се случат изненадващи неща. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се тича, да не се върви продължително и не стойте дълго време прави. Всичко, което правите добре за прасците, глезените и вените си днес, е двойно полезно. И всичко, което натоварва тези части на тялото, ще бъде по-вредно, отколкото в други дни. Погрижете се за прасците си, масажирайте ги с добро масло. Чувствителна е нервната система. Вземете релаксираща вана. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

След 15:40ч Луната преминава на празен ход до 03:19ч на 27 септември, когато ще влезе във водния знак Риби.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:08ч 

Символи на деня – сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа. 

Физическото натоварване трябва да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи е добре да се отдели достатъчно внимание. 

В този ден не трябва да има грубости, да се казват обидни неща. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране. 

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:08ч на 26 септември до 18:36ч на 27 септември

Енергийният поток през чакрите се засилва. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.