Астро: В този ден се пробуждат силите на природата

Луната е в знак Риби до 21:33ч – знакът на космическата хармония. Интуицията е засилена. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Подходящо е за духовни практики, за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Луната се движи на празен ход от 07:22ч до 21:33ч. Това време не е добре за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Не засаждайте нищо в градината, има вероятност да получите малка реколта или посаденото да загине. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично.

В 21:33ч Луната преминава в знак Овен.

24 лунен ден от 03:08ч на 28 май на 03:33 на 29 май

Активен и доста силен енергийно ден. В него се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Не е подходящо да сте пасивни, но слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят.

Можете да пътувате. Планове най-добре да не правите, а да живеете по инерция, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за лечение чрез билки.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е посещение при масажист, козметик и фризьор.

Добър ден за общуване, за съпружески отношения и любовни срещи. Старайте се да бъдете доброжелателни, избягвайте фалша и грубите шеги. Ако в предните дни сте обидили някого, потърсете прошка. Сега лесно могат да стихнат и най-сериозните противоречия.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Желателно е да бъде продължителен.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да повлече насилие, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна борба не само изтощава мъжете, но може да ги направи силни био-енерговампири. 24 лунен ден е подходящ за подстригване, но тъй като Луната се движи на празен ход, ако не е наложително, може да я отложите.

Сънища – Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

Днес е 9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа постоянно горящ пламък.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.