Астро: Дадени обети и клетви придобиват голяма сила

pixabay.com

Луната e в знак Стрелец до 20:34ч на 11 април 

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Да не се проявяват прекомерен оптимизъм и гордост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Ограниченията се понасят трудно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Луната е на празен ход от 13:49ч до 20:34ч. В този период нищо важно да не се предприема. 

Луната преминава в земния и кардинален знак Козирог в 20:34ч. до 23:43ч на 13 април.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:12ч на 11 април до 02:20ч на 12 април

21 лунен ден е силно енергиен, с космически оттенък. Мистерията на деня се крие в символичното съединение на Дух, Душа и Знания. Енергията е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Благоприятно е за колективно общуване и работа. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Ден на астралното рицарство. Можете да положите клетва за вярност, трябва да се стремите да не лъжете, да бъдете абсолютно чисти и справедливи. Това е време на неукротимо движение напред, нагоре, ден на смелост, безстрашие, доброволна саможертва, отказ от собственост. Ден на революционно преструктуриране, постоянство в постигането на целта, способност за постигане на триумф.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма, но ако са направени с чисто сърце, а не с користна цел. Не трябва да се хвалите за това.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.