Астро: Девиз на деня: „Максимум търпение и спокойствие“

хороскоп

Луната е в знак Дева до 07:58ч на 14 август.

Най-добрият период за рутинна работа. Хората показват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност, настройват се на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Повече критичност и аналитично мислене. Зачестяват споровете и конфликтите. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. За да избегнете храносмилателни проблеми, не яжте мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Подходящо и полезно е да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в автосервиза.

3 лунен ден от 08:42ч на 13 август до 09:55ч на 14 август

Сърпът на Луната започва вече да се показва, което е свидетелство за това, че е време да се действа. Време за активни действия. Препоръчва се да станете по-рано, за да не пропуснете този ден и доколкото е възможно да свършите повече полезни неща. Да се проявява пасивност в този ден е опасно за здравето. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Избягвайте разговори за вашите начинания. Сега не е подходящо за нови запознанства. Хубаво е да тръгнете на дълго пътуване. Луната ще ви помага. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Време да очистите астрала си. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

През този период се опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Това е нереализирана енергия. Дори повишената мнителност е недопустима. Не желайте зло в този ден на никого. Негативният емоционален импулс непременно ще бъде предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отпратен, но и на вас.

Лесно ще се гневите и ще сте раздразнителни, затова е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Девиза на деня е „максимум търпение и спокойствие”. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Сексуалните енергии са силни. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.