Астро: Денят е със смесено влияние на добро и зло

Луната е в знак Дева до 18:24ч на 8 юни

Хората са настроени на делова вълна и концентрирани върху конкретни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите и решаване на всекидневните проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Луната се движи на празен ход от 15:10ч до 18:24ч. В това време е добре да избягвате започване на нови неща, важни покупки, предложения, сключване на договори.

В 18:24ч Луната преминава в знак Везни.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:00ч на 8 юни

Може да се проявят някои слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети.

Следва 10 лунен ден от 14:00ч на 8 юни до 15:08ч на 9 юни

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединение. Добре е бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се засили чувството за тревожност и тъга.

Слънчев календар – 20 слънчев ден –  Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. В този ден трябва да се говори по-малко и да се върши повече. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.