Хороскоп за март

Овен – Сега е времето да се запитате дали промените в живота ви са наистина необходими и ако това е така, трябва да предприемете и необходимите стъпки. Ще бъдете принудени да отлагате нови планове и проекти, и да се справяте с проблеми, които не сте забелязали навреме. Ще изисква време и усилия, за да елиминирате вредните последици от манипулативните действия на някои хора спрямо вас.

Секстилът на Слънцето със Сатурн ще помогне през втората десетдневка на вашата работа и кариера. През третата десетдневка на месеца Марс ще направи тригон с Плутон и взаимно ще ви дадат голяма мотивация и сила, което ще ви позволи да се справите с всички препятствия и ще ви подкрепи в стремежите към важните цели.

Венера ще направи квадратура с Уран в началото на март и ще влезе в знака Водолей, което ще доведе до създаване на разстоянието между вас и партньора ви. Ще усетите нуждата от промяна в отношенията. Меркурий ще стартира ретроградно на 5 март и също ще допринесе за неяснота между вас, както и за възникване на тайни. След средата на месеца ще се подобрят отношенията ви.

Март ще бъде успешен за споделяне на развлечения и забавления с приятелите си. През този период е малко вероятно да искате да сте активни. Сега вашата енергия по-скоро ще бъде насочена към вътрешния свят. През по-голямата част от месеца свободните представители на знака ще бъдете в настроение за забавления и приключения и няма да се интересувате от нова връзка.

Тъй като сте в кризисен период преди рождения си ден, здравето ви ще бъде чувствително. Трябва много да се пазите и повече време да отделяте за почивка.

Телец – Венера, вашата управителка, прави квадрат с Уран в началото на март и ви предупреждава да следите за непредвидени пречки, които могат да ви повлияят при реализирането на плановете. Уран ще влезе окончателно във вашия знак на 6 март. Тези, които се занимават с бизнес ще започнат да чувстват необходимостта от въвеждането на редица промени в сегашния си начин на работа и управление.

Това ще изисква от вас да приемете нови умения, за които ще имате нужда от време и повече търпение. През третата десетдневка на март Венера ще направи квадратура с Марс и секстил с Юпитер. Може да изпитате натиск от началниците си или хора стоящи над вас и ще се сблъскате с трудности поради собствената си упоритост да продължавате да изпълнявате задачите си по начина, по който досега сте го правили. Транзита на Марс през вашия знак ще ви даде вътрешна сила, с която да решавате проблемите. Уран, който ще стои във вашия знак в следващите седем години ще ви бъде надеждна опора в процеса на промените. Често ще се налага да се освобождавате от различни ограничения.

Ако имате връзка, постарайте се да обръщате повече внимание на партньора си, да прекарвате повече време заедно, да се грижите за неговите нужди и желания. През втората десетдневка може да се почувствате по-уязвими и понякога склонни към бързи реакции. Свободните представители на знака ще се почувстват привлечени от някого и ще се стремят да покажат най-доброто от себе си.

Близнаци – Този месец е чудесен за разширяване на хоризонта ви. Разчитайте главно на собствената си сила и енергия. Успех ви очаква в областта на обучението и придобиването на нови знания. Венера прави квадрат с Уран в началото на март и влиза в знака Водолей. Това може да ви донесе неочаквани финансови затруднения поради лошо планиране. Вашият управител Меркурий започва да се движи ретроградно от 5 март, поради което не е препоръчително да започвате нови бизнес начинания, а вместо това да се ангажирате да завършите всичко, което изостава и сте отлагали. Мислите, емоциите, чувствата ви могат да бъдат доста объркани през целия месец. За щастие някои преимущества ще ви идат от към страна на Венера и Юпитер, които могат да ви предоставят доста благоприятни възможности. Ще успеете да запазите финансовата си стабилност, а и в някои случаи да увеличите приходите си.

Слънцето и Меркурий ще направят квадратура с Юпитер в средата на март, който управлява вашето поле на партньорството. Ще срещнете разногласия относно общи планове и цели с вашия партньор. Трудности също могат да настъпят от скрити маневри, които могат да бъдат както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Свободните представители на знака могат да срещнат някой, който ще е доста забавен, но на нещо сериозно и стабилно няма да могат да разчитат.

Като цяло здравето ви ще бъде добро. Ще бъдете изпълнени със сила и положителна енергия. Вземете мерки да засилите имунната си система.

Рак – Слънцето ви дава творчески дух, жизненост и благополучие. Венера ви носи неочаквани трудности в областта на сътрудничеството в началото на месеца, правейки квадратура с Уран, след което влиза в знак Водолей. Ретроградният Меркурий ще ви насочва към усъвършенстване на уменията ви в работата. Повечето от вас ще имат чести пътувания, командировки. Избягвайте финансови и икономически вложения.

В средата на март Марс, който управлява вашето поле на работата, ще бъде в тригон със Сатурн в полето на публичност и партньорство. Вие ще успеете да подобрите и укрепите сътрудничеството си и да постигнете дългосрочен напредък в публичното пространство. Очаква ви значителен успех, ако се занимавате в сферата на услугите, съдебната система, маркетинга, индустрията и връзките с обществеността.

Свободните представители на знака ще искат да опознаят някой, който се отличава с качествата си от останалите хора.

Morkadis

В средата на месеца ще бъдете податливи на вирусни инфекции и други заболявания. Затова трябва да обърнете повече внимание на превантивните мерки и да вземате повече витамини, да почивате редовно и да организирате по-добре дейностите си. Вашата диета трябва да се състои от храни, които съдържат антиоксиданти за почистване на тялото от излишните вредни вещества. Намалете приема на месо, бързото хранене, кафе и консервирани храни, и увеличете приема на риба и морски дарове, както сушени и пресни плодове и зеленчуци. Приемайте млечни продукти умерено и увеличете приема на витамин D.

Лъв – Март е време, когато трябва да се ангажирате максимално с работата си и да покажете колко сте добри професионалисти. Слънцето и ретроградният Меркурий ще направят квадратура към Юпитер, с което ви предупреждават да избягвате бизнес и финансови рискове. Загубите са възможни и ако се занимавате с развлечения и кетъринг.

Един от най-сложните месеци за сантименталната сфера за вас. Планетите ще повлияят върху вашите любовни отношения и ще предизвикат недоразумения. Венера в началото на март навлиза в знак Водолей и вашето поле на любовта и партньорството, което ще ви мотивира да въведете нещо качествено ново във вашия подход към любимия човек. Ще предприемете повече инициативи за съвместни занимания. Квадратурата на Венера с Марс през третата десетдневка на март ще доведе до напрежение във вашата емоционална връзка. Ще влезете в конфликт с партньора си за общите цели и може да има повишено напрежение и даже изблици на ревност. Юпитер ще има решаващо значение и някои от вас ще успеят да намерят решение на личните си проблеми. Венера ще събуди най-дълбоки чувства у тези, които са още сами и ще засили потребността ви да срещнете някой.

Вашето здраве ще е променливо, така че е важно да се вземат превантивни мерки. Ще се нуждаете от повече почивка, защото мнозина ще се чувстват уморени, ако не и изтощени. Бъдете по-физически активни заради гръбначния стълб, правете упражнения. Пийте повече вода.

Дева – Марс ви носи смелост и сила. Венера прави квадратура с Уран в началото на март и това ви лишава от подкрепа за финансиране на бизнес начинания. Ще бъде необходимо да се отделя повече време и да се работи, за да се постигнат планираните срокове. На 5 март Меркурий ще стартира ретроградното си движение и ще доведе до затруднения в отношенията ви с партньорите (бизнес и лични). Бдете внимателни, когато става въпрос за бизнес, свързан с чужбина. Ще трябва да придобиете нови знания и умения за това. Съвпада на Слънцето с Нептун на 7 март ще ви даде прекалено много оптимизъм, което ще улесни правенето на грешки. Към средата на месеца ще успеете да преодолеете някои от трудностите. Успехи ще имат тези, които работят в областта на туризма и транспорта.

Секстилът на Марс с Нептун ще повиши привлекателността ви и ще подобри интимните отношения с партньора ви, въпреки че пак може да има недоразумения, но те няма да са толкова сериозни. През втората половина на март ще въведете качествена промяна във вашата емоционална връзка, която ще допринесе за постепенното елиминиране на причините, които са предизвиквали разногласия. Свободните представители на знака ще проявят интерес към човек различен от тях, който ще събуди любопитството им.

Трябва да се движите повече на чист въздух, сред природата, далеч от замърсяването на града. Белите ви дробове се нуждаят от чист въздух. Вие сте податливи на респираторни проблеми и настинки. През втората половина на март може да възникне възпаление на гърлото или бронхит. Слънцето е в опозиция на вашето до 21 март , така че трябва да се оттеглите малко и да се погрижите за здравето си. Трябва да се обърне внимание на здравословното хранене през това време, както и да се осигури достатъчно сън.

Везни – Юпитер все още ви подкрепя с хармоничен секстил и ще изпраща благоприятна енергия към вас. В много отношения животът ще ви изглежда лесен. Венера също ще отвори нови възможности пред вас. Ако има нещо в живота, което може да бъде подобрено, то сега би било подходящо време да направите това. Понякога, без много усилия, всъщност можете да постигнете голям напредък, но в дългосрочен план трябва да разчитате само на себе си и да използвате собствените си умения.

Сатурн обаче образува квадратура към знака ви през цялата година, поради което ще се сблъсквате със закъснения или препятствия. Но не трябва да си позволявате да бъдете объркани, да не се отказвате, защото тогава шансовете, които идват чрез Юпитер ще изчезнат. Меркурий, който стартира ретроградно на 5 март до 28-ми, може да ви донесе много неудобства. Бъдете предпазливи при устни споразумения и договори – плановете и уговорките се провалят, писмата не достигат до правилната дестинация, трафикът е хаотичен, договорите се тълкуват погрешно, съветите се възприемат неправилно.

Венера, планетата на любовта и изкуството е до 26 март в знака Водолей и по този начин влияе много благоприятно, защото се формира благоприятен тригонален аспект, така че ще видите приятната страна на живота. Времето е особено благоприятно за любов и приятелства.

Здравословното ви състояние ще бъде чувствително към промените на времето и към стреса. Трябва да практикувате често релаксация и да вземате повече витамини за повишаване на имунитета. Вашата диета изисква някои промени по отношение на установените навици.

Скорпион – През март трябва да работите по-усилено, ако искате да напреднете, но Сатурн ви помага и увеличава вашата устойчивост. Ще намерите ефективни начини за преодоляване на пречките, които ви спъват. Меркурий ще стартира ретроградно на 5 март. Избягвайте рисковани действия във вашия бизнес, особено рисковите инвестиции. Вие ще имате успех, ако работата ви е свързана с развлечения, кетъринг, образование, творчество, дизайн и ще успеете да постигнете споразумение за започване на нови проекти.

Любовният ви живот ще бъде доста активен. Слънцето и Меркурий ще бъдат в хармонично положение спрямо вас и ще подпомагат любовният ви живот. Втората половина на март ви носи повече забавления и романтични моменти. Бъдете внимателни на 21-во число от месеца (и около тази дата), когато Венера ще бъде в квадратура с Марс. Избягвайте да влизате във всякакви дискусии и противоречия с партньора си. В любовта и отношенията се изисква сдържаност и да се пазите от негативни влияния. Влизането на Венера в знака на Риби в края на месеца ще ви помогне да подобрите настроението си. В средата на март има вероятност свободните представители на знака да срещнете някой, който ще ви хареса от пръв поглед.

Март ще ви донесе променливо и чувствително здраве, ще има подеми и спадове. Трябва да си обърнете повече внимание. Възможни са ангина, повишена умора, проблеми със стомаха и чести главоболия, които може да са свързани с напрежение и хипертония. По-често контролирайте кръвното налягане, избягвайте прекомерното физическо усилие.

Стрелец – Настъпва един по-стабилен период като цяло, но не без предизвикателства. Слънцето и Меркурий ще направят квадратура с вашия управител Юпитер през втората десетдневка и ще предизвикат разногласия с колеги и началници. Причината за това ще бъде забавянето при изпълнението на важни проекти и неразбирателство в общуването, което ще доведе до застой в развитието на работните задачи. Нужно е да се преориентирате. Сега трябва да помислите дали използвате своите правомощия в правилните области и дали не би било по-добре да оставите енергиите да се вливат в други проекти.

Ретроградният Меркурий може да доведе до разногласия с емоционалният ви партньор. През втората половина на месеца ще настъпи примирие и подобрение в отношенията. Мнозина от свободните представители на знака ще се впуснат в любовно търсене и приключения.

Слънцето представлява творческият дух и пулсиращият живот, който ни дава сила, но в квадратура към вашия знак, слънчевите сили не могат да проникнат до сто процента, поради което е подходящо да се пазите, да  си осигурите достатъчно сън и да се храните здравословно. Марс минава през вашия сектор на здравето и също е слаб, а на 6 март Уран ще влезе в знака на Телец и ще повлияе още повече на нестабилността. Това ще доведе до повишена чувствителност на организма към стресови състояния, които ще предизвикат психосоматични нарушения. Също ще бъдете податливи на наранявания поради невнимание. Вашата диета трябва да съдържа по-леки храни с по-висок процент фибри и витамини.

Козирог – Квадратурата на Венера с Уран може да доведе до грешен ход от ваша страна. Може да се отложи нещо, което сте възнамерявали да свършите. Обстоятелствата ще ви накарат да потърсите нови методи за по-добро разпределение на приходите и разходите. Ретроградният Меркурий от 5 март ще доведе до застой в делата ви и в преговорите по текущите и новите задачи. Често ще срещате недоразумения и несигурност. Възможни проблеми с комуникационните устройства, неизправности с автомобилите. Бъдете внимателни, ако имате работа с транспорта. Не са изключени загуби или непредвидени големи разходи. Не е подходящо време за инвестиции, теглене на кредити, смяна на работното място или започване на нова работа.

Ще се почувствате насърчени да говорите с партньора си за общите планове или за възможността да внесете нещо ново във вашата емоционална връзка. Ще бъдете по-отворени в изразяването на чувствата си. Свободните представители на знака ще бъдат по-ангажирани към себе си и собствените нужди и няма да почувстват желание да влизат в сериозна връзка. В средата на март може да срещнете човек и ще откриете, че имате много общи интереси и това ще ви привлече към него. Ще забележите, че се интересува от вас емоционално.

Ретроградното движение на Меркурий ще доведе до намаляване на имунитета ви, хормонален дисбаланс, дихателни и кожни проблеми и алергични реакции. Вземете превантивни мерки. Много добре ще ви се отрази престой на чист морски или планински въздух. Релаксирайте редовно и се движете повече.

Водолей – Неочаквани затруднения може да доведат до отлагане на някои проекти или планове. Ще бъдете мотивирани да промените нещо в своя подход към работните задължения, колегите и да действате по нов начин. Меркурий става ретрограден от 5 март, което е причина да отложите всякакви финансови операции. Ще откриете свои пропуски и ще се заемете да ги коригирате. Ще срещате трудности в бизнес начинанията, затова е по-добре да ги отложите до другия месец.

Венера ще бъде през по-голямата част от месеца във вашия знак. От тук ще ви прави по-привлекателни и сантиментални. Бъдете внимателни и не създавайте паралелни връзки. През третата десетдневка квадратурата на Венера и Марс може да ви създаде проблеми в интимните отношения. Свободните представители на знака ще бъдете емоционално чувствителни. Ще се почувствате пренебрегвани в началото на март, особено ако наскоро сте прекъснали емоционална връзка. Ще имате впечатлението, че никой не се интересува от вас, не привличате вниманието и интереса на никого и това ще ви разстройва.

Здравето ви ще бъде чувствително и променливо. Марс ще отслаби организма ви и ще отнема от енергията ви. Ще почувствате повишено напрежение, дължащо се на стресови условия. Застрашени сте от проблеми с кръвното налягане и главоболия, също и от други дисфункции. Нуждаете се от по-дълга почивка и релаксация.

Риби – До 21 март Слънцето се намира във вашия знак. Този период около рождения ден винаги е малко песимистично време, защото завършва годишния ви цикъл и започва нов, който тепърва трябва да бъде усвоен. Слънцето и Меркурий ще направят квадратура с Юпитер в средата на март във вашия сектор на работата и кариерата. Трудните обстоятелства ще възпрепятстват развитието на вашите планове и вие също ще срещнете разногласия с вашите началници, колеги, сътрудници и други важни лица по отношение на координацията и начина, по който изпълнявате задачите си. Марс ще ви дава умерена доза енергия. Юпитер ви дава добри шансове.

Ретроградното движение на Меркурий от 5 до 28 март ще донесе разправии и недоразумения с любимия човек. Трудно ще стигнете до помирение, тъй като всеки ще е склонен да проявява арогантност. От една страна ще чувствате нужда от емоционална близост, от друга ще бъдете доста предпазливи. Мнозина от свободните представители на знака (и някои от обвързаните) ще дадат шанс на бившата си любов. Ще ви е досадно настойчивото внимание на човек, който не ви интересува, но иска да се сближи с вас.

Промяната на времето ще направи чувствително здравето ви. Вие ще бъдете податливи на простуда, възпаление на синусите, алергични реакции, главоболие, които могат да бъдат причинени от промяна в кръвното налягане. Нуждаете се от повече почивка, преди всичко по-често прекарване на чист въздух, далеч от замърсяването на града. Увеличете приема на витамини от група С.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

Каква жена си според египетския хороскоп

Стар индиански хороскоп показва същността ни

Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.