Астро: Ден, в който лесно се изпада в заблуждение

Сатурн става ретрограден, Меркурий влиза в знак Близнаци.

Меркурий е в квадратура с Марс – думите имат голяма сила, идеите могат да мотивират действията. Импулсивно ще се реагира на чутото, гневни реакции на това, което не ни харесва да чуваме. Нарастват злополуките и инцидентите, да се внимава при работа. Следва да се провери дали са в изправност кабелите и възможни източници за пожар на работното място и оборудването. Не влизайте в спорове с мъже и агресивни шофьори по пътищата. Грешен избор на посоката, лошо време и други физически препятствия могат да попречат на пътуването.

Може да са наруши постъплението на информация и комуникациите. Бъдете внимателни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е възможно да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и разногласията са характерни за това време. Въпреки потенциалните проблеми, този период се характеризира с изобилна и стимулираща енергия. Не е благоприятно времето нито за сключване на сделки, нито за хирургични операции.

Луната е в знак Козирог до 18:40ч на 12 май

В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:16ч на 11 май до 01:12ч на 12 май

Неблагоприятен ден. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки.

Новите идеи за проекти, които се появят в този ден са съблазън и илюзия – те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операциите с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация.

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения – Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно.

Сексът е добре да се избягва.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

22 слънчев ден – Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Могат да станат резки промени в живота. Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.