Древното мистериозно изкуство (част 1)

Потапяме се в необятната тема за НЛО на Земята, която според някои започва още от началото на човешкият род и според същите тези някои още от тогава има доказателства, че НЛО е било забелязвано. Дали е така мисля, че е въпрос на лична преценка.

Докато живеел в Еквадор един отец получил страшно много подаръци от местните, някои от които били доста древни и не толкова типични за древното изкуство. На тази снимка изобразеното божество изглежда съмнително много на днешните космонавти.

фигура 1


Следващите скулптури забележително много напомнят за скафандрите на космонавтите или дори на облеклата на пилотите на изтребители.

Следващата скулптура е датирана някъде около 4 хилядната година преди Христта и е намерана в района на Киев.

На следващата снимка ще покажем една от може би най – известните стени с йероглифи в Египетските гробници, на която без проблеми могат да бъдат забелязани, самолет, хеликоптер, дори и подводница.А защо следващите скулптурки на божества намерени в Ирак и датирани на повече от 6 хиляди години в миналото имат глави на влечуги, само един господ знае.

На небезисвестната плоча Лоладоф намерена в Непал могат да се видят странни неща, като едно от тях е нарисувано божество, което изключително много прилича на днешните образи, които си представяме за извънземните.

Aко имате някаква представа от самолети ще забележите много сходства между днешните такива и следващата скулптура намерена в централна америка, за която се смята, че е на поне 1000 години.

Morkadis

И разбира се след всичко изброено просто няма как да пропуснем много известният кристален череп, за който се казва, че правен на ръка би отнело стотици години и е почти невъзможно. Всъщност при едно от първите му изследвания един учен гледайки го под микроскопа казал, че той всъщност не трябва да съществува.

към част 2

инфо: http://neshtoto.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. zonen 10 години ago
  2. Andrew Iliev 10 години ago
    • Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.