Астро: Ден за получаване на любов и благодат

Луна е в знак Дева до 09:08ч на 8 юли

Луната надява монокъла и следи дали всичко е на мястото си, дали има ред. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва
се зеленчуково и плодово меню.

Продължава 5 лунен ден до 11:11ч на 7 юли (от 09:56ч на 6 юли)

Доминиращ 6 лунен ден от 11:11ч на 7 юли до 12:24ч на 8 юли

Един от благословените дни. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела, с изключение на времето, в което Луната ще се движи на празен ход, а това е след 19:51ч до 09:08ч на другия ден.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден
за почивка.

Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се
въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секса във вода.

По-добре е да не се подстригвате, след това ще изглеждате уморен и болен човек.

19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.