Астро: Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм

Луната е в знак Риби от
06:51ч. Дните на Риби влияят на човек по такъв начин, че той става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора.

Човек може да се поддаде на силното психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена дейност, така че е време да реализирате онези идеи, които изискват творчески подход. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Пораждат се благородни чувства. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа света през розови очила. Чувствата към други хора могат да ви преизпълнят. Отчасти това се дължи на бурните емоции.

Уязвими са предимно краката, или по-скоро стъпалата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което консумира човек в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

Продължава 16 лунен ден до 21:16ч на 16 август (от 20:47ч на 15 август)

Символи – Психея, пеперуда, гълъб, „стълба към небето“, показват трудния път на изкачване. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

Смята се, че на този ден трябва да се изключи напълно крещенето, безцеремонно поведение. Необходимо е да се поддържа спокойствие, да не се нарушава от никакви външни действия вътрешният комфорт и спокойствие, защото смисълът на този ден е умереността. Тоест, трябва да опитате колкото е възможно повече да сте в състояние на хармония и баланс, дори ако някой ви е обидил. Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до падение.

Ден за обновяване на кръвта Заболяването й е знак за духовна нечистота. Същото означава и ако се появи мръсно петно върху дрехите.

Денят като цяло е благоприятен, тъй като значително засилва аурата на повечето хора, следователно творческите, духовните хора могат по това време да изпълнят максималните си цели и да покажат способностите си на най-високо ниво.

Сексът в този ден е противопоказан.

Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Следва 17 лунен ден от 21:16ч на 16 август до 21:42ч на 17 август

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.