Астро: Ден на висока емоционална активност

Луната е в знак Стрелец до 22:45ч на 6 юни.

Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

Продължава 14 лунен ден до 20:47ч на 5 юни (от 19:32ч на 4 юни)

Това е най-мощният ден на лунният месец. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се захване сега, ще има успех.

Лунната енергия постъпила в организма трябва да се използва. Ако не го направите, можете да си навредите. Не се надявайте, че неизползваната енергия ще остане като запас. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Препоръчва се в този ден да има очистване на всичко – дома, но най-вече на тялото – чрез миене, водни процедури, сауна, клизми. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, но ако има  подрастващо поколение в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им ще е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 20:47ч на 5 юни до 21:57ч на 6 юни

Пълнолуние в 22:14ч  знак Стрелец, последвано от частично лунно затъмнение. В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви праща. Добре ще бъде, ако успеете да видите грешките, които сте извършили и да станат ваш капитал за в бъдеще.

Това пълнолуние благоприятства Овен, Лъв, Везни, Водолей. За останалите ще бъде по-труден период. Пълнолунието е достигане на кулминацията и освобождение от старото, излишното. Пуснете всички огорчения и обиди, негативни събития, които сте преживели напоследък. Освободете се от негативните мисли и лошите навици. Най-силно жените чувстват лунното затъмнение. Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в тънкото им тяло повече женска енергия.

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които се нуждаят от бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.