Астро: Ден на висшата небесна мъдрост

Намаляващата Луна е в знак Овен от 05:39ч.

Ритмите на Космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Луната в Овен увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Засилва се физическата и умствена активност. На човек му се иска да реши всичко с един удар и да продължи нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Уязвими са главата, мозъка, очите.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:36ч на 25 юни до 02:00ч на 26 юни

Ден на мъдростта и постигане на нови знания, тъй като символ е Ганеша – богът на мъдростта. Подходящо време за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро.

Пред човек се откриват широки перспективи, от които е нужно да се възползва. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и да намерите свежи и оригинални решения на проблемите. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изход от всяка сложната ситуация винаги има.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишните спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето.

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Сега се засилват умствените способности.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Хубаво е да се посвети време на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така придобиете няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

7 слънчев ден – Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.