Астро: Ден на любовта и емоционален подем

Луната е в знак Риби до 19:34 ч на 18 август

В дните на Риби човек става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишава се мечтателността и чувствителност към мнението на други хора. Човек лесно се поддава на психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Подходящо за реализиране на онези идеи, които изискват творчески подход. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, благоприятно за духовни практики и упражнения. Пораждат се благородство и щедрост. Бъдете внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа света през розови очила.

Уязвими са предимно краката, или по-скоро стъпалата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което консумира човек в дните на Риби: никотин, алкохол, храна,
наркотици, има двоен ефект върху организма.

Продължава 17 лунен ден до 21:42 ч на 17 август (от 21:16 ч на 16 август)

Ден на любовта, на емоционален подем. Свързан е с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло. Идеално време за разгръщане потенциала на творческите личности.

Денят е подходящ за общуване. Споделете времето си с приятели. В тяхната компания се насладете на радост, положителни емоции и смях. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Жените в този ден стават много привлекателни.

Всяка работа трябва да носи удоволствие и добро настроение. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не живейте по план, защото всичко може да се получи различно от това, както сте го планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.
Посветете деня на релакс, на дейности на открито, на масаж, на спа процедури.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре сухо червено. В древните текстове се казва,че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е ”гнил”, той става раздразнителен и неприятен за околните, здравето му не се подобрява, той ще страда, и околните също. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Вземайте незабавно мерки. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Тези, които сключат в 17 лунен ден брак, няма да съжаляват до края на живота си.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне страстта. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 21:42 ч на 17 август до 22:07 ч на 18 август

30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Старайте се да бъдете повече на светло, дори когато спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е да се очистите от всичко старо и излишно.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.