Астро: Ден на проявление на природните духове и елементали

Луната е в знак Близнаци до 11:42ч на 17 март

Този период принадлежи на въздушната стихия. Добро време за общуване. Да бъдете дълго време сами не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Необходим е  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар:  7 лунен ден от 09:53ч на 16 март до 10:43ч на 17 март

Символите на деня са Скиптър, Знаме и Ключ. Днес природните духове и елементали се проявяват. Смята се, че духовете на природата действат по неочаквани начини, понякога помагайки на хората под формата на определени способности. Според езотеричните учения елементалите са се появили на Земята много по-рано от самия човек. Те са обитатели и пазители на стихиите, тяхна неразделна част. Парацелз казва, че елементалите са „еластични, полуматериални същества, достатъчно ефирни, за да не бъдат видими за очите и способни да променят външният си вид според определени закони.“ Ако се отнасят с уважение към тях, те помагат на хората. Чрез медитация можете да се свържете с тях. Молитвите също могат да помогнат.

7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Денят е свързан с гласа, речта и гърлото. Всяка изречена дума има огромна сила. Затова не лъжете и не говорете излишно и прекомерно. Не се занимавайте с проблемите без причина, съгласете се на компромиси.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Не изричайте проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили казаното, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не бива да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музикален фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.