Астро: Днес бъдете щедри и доставяйте радост!

11.03.20 Днес трябва да сте щедри и да доставяте радост

Слънцето е в секстил с Юпитер – Като цяло носи радост, щастие, психическа стабилност, весел оптимизъм и надежда, предоставя добри шансове.

В средата на деня Луната е в квадрат с Марс – Времето около този аспект не е благоприятно за занимания със спорт, практическа дейност, особено в областта на техниката, за работа с уреди, транспортни средства, машини. Не е благоприятно за утвърждаване на собствени идеи. Избягвайте прибързаните действия, спорове и разправии с партньори. Лесна раздразнителност, конфликти в ежедневието, кавги с жени (по-старо поколение) – по-често с жени от вашето семейство.

Луната е в знак Везни до 11:30ч на 12 март.

Човекът изначално е настроен към баланс, дипломация и справедливост. За хората е по-лесно да се слушат едни друг сега, настроени са по-естетически. По това време е по-лесно да се
купуват красиви неща.

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по- миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Идете на гости на приятели или вие ги поканете.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Доминиращ 17 лунен ден до 20:45ч (от 19:27ч на 10 март)
Добър и щастлив ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Притежава Ин енергия (женска, пасивна). Това е ден за постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов.

Добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не трябва да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Не е хубаво да се напрягате, да нервничите. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:45ч на 11 март до 22:02ч на 12 март

27 слънчев ден – Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.