Астро: Днес бъдете щедри и доставяйте радост

Пълнолуние и Лунно затъмнение в знак Рак

Днес бъдете щедри, доставяйте радост, подарете подаръци на скъпи хора

Луната е в знак Рак – повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

В 21:11ч предстои Лунно затъмнение, а 11 минути по-късно започва Пълнолуние. Центърът на събитията е знак Рак. Емоциите ще влияят малко повече върху мислите, постъпките и действията от разума. Леко сгъстяване на напрежението във витасферата. Космическият прожектор хвърля светлина върху много въпроси. Възможни са в живота на много хора да се случат много неочаквани и непредвидени неща и събития, както хубави, така и лоши. Добре ще е да не бързате да вземате важни решения, променящи живота ви.

В астрологията Луната е царицата и олицетворява женското начало. Затова най-силно жените чувстват лунното затъмнение. По време на затъмнението хората може да се чувстват дискомфортно, да изпитват вътрешна неудовлетвореност, повишена раздразнителност и възбудимост. Лесно поемат негативната енергия на околния свят. Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна, когато тя се намира в неподходящи знаци, домове и сключва лоши аспекти с другите планети. Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в тънкото им тяло повече женска енергия. По време на затъмнение се старайте колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Добре е да се пости.

Продължава 16 лунен ден до 16:52ч на 10 януари (от 15:54ч на 9 януари)

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Денят изисква пасивност в действията. Активността не води до нищо добро.

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако съумеете да живеете в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радвате на живота. Ако успеете да отхвърлите от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ще придобиете мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще имате постоянна връзка със своите ангели-хранители. Добре е във всичко да се търси златната среда.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие, не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде благоприятен.

Следва 17 лунен ден от 16:52ч на 10 януари до 17:58ч на 11 януари

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва да се стига до крайност. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не бива да се напрягате, да нервничите.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата. Добре е да се облечете в нови дрехи. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват, и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.