Астро: Днес кармата се разгръща

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март

Луната засилва желанието за общуване, за създаване на нови контакти, за пътуване, за изследване нови места, за научаване нови неща и информация. Внезапно могат да ви хрумнат различни нови, интересни и необичайни идеи. Хората стават по-активни, по-отворени към нови впечатления, по-любопитни и по-бъбриви. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, нестандартни постъпки и неочаквани решения. Рутинната работа отегчава.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват.

Луната е на празен ход от 18:44ч до 09:25ч на 11 март.

Лунен календар: 9 лунен ден от 10:43ч на 10 март до 11:26ч на 11 март

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. През това време може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат – лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. Не осъществявайте нови запознанства.

Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата. Или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия – всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив е заточен в нашето подсъзнание, с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.

Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва днес. Защото в 9-ти лунен ден няма съвпадения. Каквото и да се случва, то е напомняне за това, което не сте направили или решили до момента. Например, ако в рамките на 9-ти лунен ден бъдете несправедливо обидени, това означава, че някога сте обидили друг и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат с безразличието на някого, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди. Ако днес се появи интерес да разширите хоризонтите си – можете да използвате освободената енергия. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и добро.

Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се отърве от неприятните спомени. В такива специални дни – като днешния – подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми. Както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Подходящ е за молитви. Прекарайте повече време у дома, с децата, с домашните любимци. Хубаво е в този ден родителите да прекарат повече време с децата си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.